mandag 21. april 2014

Strikkesteder

Innimellom Ganske ofte får jeg kommentarer på at jeg strikker så mye, hvordan har jeg tid til alt med barn og hus og jobb og mann og bla bla bla ;-) Jeg tar med meg strikkingen nesten overalt og benytter mange anledninger til å strikke. Når lillesnuppa ville huske i vinter tok jeg med strikkinga på huska om været tillot det. Så fremt jeg ikke trengte votter var det fint å sitte med strikkinga i fanget der. Og noen masker ble strikket også.
 I dag er det rimelig fint vær og det var fullt mulig å sitte på sandkassekanten og strikke mens prinsessa kasta sand rundt omrkring seg. Noen masker ble det strikket da også ;-) Selvsagt ble det ikke mange maskene, for jeg måtte jo følge med på alt hun ønsket å gjøre, men mange bekker små gjør en stor å ;-)

Påsken 2014 er nesten ferdig og jeg er godt i gang med sinnasaujakka mi, det blir spennende å se når den blir ferdig. Strikketempoet på denne var ganske høyt en periode iallefall.

Ha en fiiin 2.påskedag videre :-)

2 kommentarer:

Ina sa...

Ja vi må være kreative for å få unna strikkeprosjektene våre! Kan jo være riktig så koselig å parallellstrikking sammen med ymse familieaktiviteter :)

Heidi / Wool Rocks sa...

:) hyggelig å lese om andre som også tar med strikketøyet overalt - ja jeg får nok noen blikk på lekeplassen men det er nok for detmeste fra alle de som kunne ønske de kunne strikke mens poden leker