onsdag 1. mai 2013

Omslagsjakke

Denne jakken strikket jeg forrige sommer mens jeg ventet på at snuppa skulle melde sin ankomst. Jeg oppdaget for noen dager siden at jeg ikke hadde lagt inn bildet i bloggen. Og derfor tar jeg den med nå  :-) 
Jakken passer fortsatt til snuppa som nærmer seg 9mnd, og det er ikke verst med tanke på at oppskrifta er i str 1-3mnd. Garnet jeg har brukt siger en del og plagget blir raskt litt større etter vask, men jeg er godt fornøyd med det allikevel. Godt og mykt, og hvem sier at det ikke er kjekt at strikkaplagg passer lenge?

Det første bildet er fra før jakken ble tatt i bruk, det siste er etter at jakken er brukt noen måneder. Det ser ut til at den er blitt litt videre, og at ermene er blitt lengre. Ca samme oppbrett er det iallefall.

Info
Mønster: Garnstudio, babydrops 20-24
Str: 1-3mnd
Garn: Drops Merino Extra Fine

Takk for at du besøker meg :-)
Ønsker deg en fin 1.mai!

3 kommentarer:

Fruen på Skogmo sa...

God kveld i stua :)
Heldige lillesnuppa som har ei mamma som er såååå flink og raske med pinnene! Og heldige mamma'n som har så blid og fin ei lillesnuppe!

Nå gleder jeg meg veldig til å se hva som er ditt nye prosjekt ;)

Klem

Bente sa...

Jakka ser kjempefin ut! Nydelig farge! Det kan være kjedelig når plaggene siger etter vask og bruk i starten, men etterhvert er det jo bare en bonus at klærne kan brukes ekstra lenge. :)
Ha en fin uke!

Siren sa...

Hehe, ja alt må dokumenteres:) Jakka er jo bare helt nydelig! Så fin med de hvite kantene. Og ingenting er mer perfekt enn plagg som varer litt. Jeg vasket nettopp en jakke til jenta mi som er strikket i str 2 år - og plutselig ble den mye større og passer henne iallefall et år til:)