onsdag 16. januar 2013

Enkel vest i lilla

 Noen dager blir det litt mer strikking enn andre dager, og i går var en sånn stillesittestrikkedag.
Det er jo genialt å sitte på lekematta sammen med lillesnuppa og strikke, når hun leker seg og utforsker nye ting. Jeg har hatt lyst til å strikke en vest til lille M, og da jeg plutselig bestemte meg tok det ikke mange timene å få den ferdig.
 


 Mønsteret er fra Pickles, enkel vest, og den er helt uten montering - genialt!
Det eneste jeg måtte montere var to knapper og to tråder. Knappene er helt enkle treknapper.
Lille M stilte opp til fotografering i dag også hun, blid og fornøyd :-) 
Hun er akkurat blitt 5mnd, jeg strikket vesten i str 1år (trodde jeg) Men garnet var sikkert for tynt og pinnene for små, så vesten er passe akkurat nå (og det er jo egentlig veldig perfekt!)

Info
Garn: Gjestal Baby Ull, dobbelt garn
Pinner: 5
Vekt: 70gram

Jeg antar at dere snart er leie av Liverpoolvottene jeg strikker? Siden det kommer noen bestillinger innimellom blir det også strikket noen par. Jeg forandrer litt på de for hvert par, så jeg velger å legge ut bilder av dem.

 På tommelen har jeg denne gangen strikket inn LFC. Jeg har planer om litt andre endringer også, men det har ikke blitt enda. Og plutselig har jeg et par på pinnene igjen, og da blir det kanskje nye endringer.

Info
Garn: Østlandsgarn fra Gjestal
Pinner: 3,5 (magic loop)
Mønster: Livet på Strand
Vekt: 120gram

Takk for at du er innom meg, det er alltid hyggelig med besøk!
Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har lyst :-)

4 kommentarer:

Bente sa...

Så fin vest! Denne SKAL jeg strikke en gang. Veldig fristende når det går så fort å bli ferdig. Og så nydelig lita frøken! Til å spise opp! :-)
Stilige votter også. (Selv om jeg hadde blitt halshugd om jeg hadde strikket slike her i heimen. Om jeg skal strikke fotballvotter må det nok bli Man Utd...)

Tovepia sa...

For en nydelig godklump i flott vest! Praktiske plagg til de små, og denne likte jeg godt!!

Rekkehuset sa...

Så fin vest, og en veldig søt modell:-) Skjønner godt at du får bestillinger på de vottene, er nok mange små fotballspillere som vil ha dem!

Lise sa...

Så fin hun ble i ny vest! Har strikket to av disse jeg også, men da i minibabyborn str. ;-) det gikk i allefall kjapt. ;-)